Főoldal

MEET AND DREAM

BOLDOGSÁG, SIKER, ANYAGI FÜGGETLENSÉG

A szentháromság, ami bárkinek elérhető. Mi mutatjuk az utat, Te “csak” kövess minket!

Vajon miért van, hogy a számtalan sikerkönyv, tréning ellenére csak oly kevesen mondhatják el magukról, hogy elérték mindezt? Mert a legtöbb könyv a technikákról szól és nem az emberről.

Ahhoz, hogy megváltoztassa valaki az életét, meg kell változtatnia a gondolkodásmódját és a szokásait. Ez pedig, bár nagyon egyszerűnek látszik, mégis kemény feladat. A változás, a valódi változás nem megy egy pillanat alatt és nagyon nehéz egyedül végig menni ezen az úton. Sokat segít, ha van mellettünk valaki, aki ismeri a lépéseket, aki mintát ad, mutatja az utat, aki előttünk jár.

A Meet and Dream, a paradigmaváltásról szól. Abban segít, hogy rendszer szinten tudjuk átgondolni az életünket, az álmainkat, a céljainkat és sikerüljön megfogalmazni, majd leküzdeni a félelmeinket. Segít abban, hogy megváltoztassuk a gondolkodásmódunkat és, a szokásainkat, ennek következtében pedig az életünket.

A Meet and Dream nem több és nem kevesebb, mint egy eszközrendszer. Egy rendszer, amely szinte bármely problémánk, félelmünk megoldásában a segítségünkre lehet, ha hajlandók vagyunk megfizetni ennek az árát. Azt az árat, ami nem a pénzről szól, hanem a munkáról, amit a változásba kell fektetnünk. Bármilyen kegyetlenül is hangzik, de ahol ma tartunk, az a jelenlegi tudásunk, személyiségünk maximuma. Ha az életben ennél többet és jobbat szeretnénk, akkor változtatnunk kell az életünkön. Márpedig, ha nap mint nap ugyanazt tesszük, de mégis más eredményt várunk ettől, az nem más, mint a szenilitás első jele.

Az emberek életét a szokásaik határozzák meg, a szokásaink pedig a gondolkodásmódunk megnyilvánulása. A gondolkodásmódunkat a múltbéli tapasztalataink, a környezetünkben látott minták alakították ki. Ezért a változáshoz eddig nem ismert mintákat, másféle gondolkodásmódot, új szokásokat kell kialakítanunk.

A Meet and Dream azért több, mint egy weboldal, mert élő kapcsolatot biztosít számodra, nem hagy egyedül a kihívásaiddal, problémáiddal, hanem szinte kézen fogva vezet végig a változás útján. Az úton, amin mi már jártunk. Ismerjük a kudarcot és a sikert, ismerjük a félelmet, az álmokat. Mert mi nem elméletet kínálunk, hanem mert saját tapasztalatból ismerjük a jól működő megoldást!