Barion Pixel
Életvezetési tanácsadás,  Üzleti tanácsadás

3 pontban arról, hogy mi szükséges az önmegvalósításhoz, a sikerhez, a boldogsághoz

3 pontban arról, hogy mi szükséges az önmegvalósításhoz, a sikerhez, a boldogsághoz

Fantázia

Kell, hogy legyenek álmaink, mert azok nélkül nem tudjuk megfogalmazni a céljainkat. Ha pedig nincsenek céljaink, akkor célba sem érhetünk. Célok nélkül csak sodródunk az életben, és arra leszünk kárhoztatva, hogy mások álmaiért, céljaiért dolgozzunk.

Munka

A legtöbben itt el is akadnak. Az álmok nagyívűek, de amikor arról van szó, hogy azok eléréséhez mennyi és milyen munkát kell elvégezni, sokan azonnal alkudozásba kezdenek. Márpedig a siker, a boldogság ára nem alku tárgya.

Te

Tudom, hogy ez furcsán hangzik, mégis a legnagyobb buktató Te magad vagy. Jelenleg ott tartasz, ahol a jelenlegi tudásod alapján tarthatsz. Szeretném hangsúlyozni, hogy ezzel nem azt mondtam, hogy nem vagy elég jó a sikerhez, hanem a jelenlegi tudásod nem elég a mostaninál nagyobb sikerhez! Ezért, ha ennél többet, jobbat, vagy csak mást akarsz, akkor az nem megy változás nélkül. Lehet, hogy a gondolkodásodon kell változtatni, lehet, hogy a hozzáállásodon, lehet, hogy a szokásaidon, de az nem kérdés, hogy változnod, változtatnod kell! Arra viszont készülj fel, hogy a legtöbb munka önmagaddal lesz.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram

Szóljon hozzá

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)

%d bloggers like this: