Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Nagy Paradigmaváltó Nap

június 15 @ 14:00 - 19:30

HUF10990

BD

azaz

The Big Day

 

Bármennyire is elcsépeltnek tűnik, de ha ott leszel az előadáson, akkor minden esélyed megvan arra, hogy ez a nap legyen a Nagy Napod, életed hátralévő részének első napja. Mert ez a nap csakis rólad szól!

Miért mondom ezt?

Mert ezen a napon megmutatom neked, hogy milyen lehetőségeid, milyen esélyeid vannak a jövőre nézve. Átbeszéljük a „szentháromságot”, ami nélkül nem lehet kiteljesedni és boldog életet élni. Ez a szentháromság pedig nem más, mint az önbecsülés, az önismeret és az önbizalom.

Szó lesz az önbecsülésről, vagyis arról, hogy milyen embernek tartod magad.

Szó lesz az önismeretről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban a saját életedet élhesd és ne a mások által kijelölt utat járd.

Valamint szó lesz az önbizalomról. Elolvashatsz számtalan könyvet, részt vehetsz akárhány tréningen, de ha nincs meg a kellő önbizalmad, akkor nem leszel képes véghez vinni mindazt, amiről elméletben már tudod, hogyan és mit kellene tenned.

 

HD

azaz

High-Definition

 

Miért HD? Mert ezen a napon nagy felbontásban vizsgáljuk meg az életedet. A lehetőségeidet, az esélyeidet, a vágyaidat és a félelmeidet.

Szó lesz arról, hogyan ismerd fel a vágyaidat és a félelmeidet, ezek ismeretében hogyan változtasd meg a gondolkodásodat, majd ezt követően hogyan alakíts ki új szokásokat. Bármennyire is fájdalmas ezt mondanom, de jelenleg ott tartasz az életedben, ahol a jelenlegi tudásod alapján tartanod kell.  Ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy ne lennél elég jó a sikerhez, pusztán csak azt, hogy a jelenlegi tudásod még nem elég a mostaninál nagyobb mértékű sikerhez, boldogsághoz!

Tehát ha attól többet, jobbat, vagy csak mást akarsz elérni, mint ahol most tartasz, akkor tudnod kell, hogy ehhez mindenképpen változnod, változtatnod kell!

Bár nem mindenki ért egyet velem, de attól még bizonyított tény, hogy az életünk, a velünk történt események, sőt még mi magunk is a saját gondolataink eredménye, terméke vagyunk. Nem véletlenül született az a mondás, miszerint a szenilitás legbiztosabb jele, ha nap, mint nap ugyanazt tesszük, mégis más eredményt várunk.

Ha ugyanis más eredményt szeretnénk, akkor előbb változtatnunk kell a gondolkodásunkon, majd ennek alapján a szokásainkon és jutalomként megváltozik az életünk.

 

Belépőjegy (ára és tartalma)

(kizárólag elővételben vásárolható)

Tartalmazza:

Részvétel az előadásokon

A rendezvény programfüzetét, ami tartalmazza az előadások vázlatát is.

1 db Mindennapi Motiváció c. könyvet

1 db ajándékcsomag

 

Standard belépőjegy:

10 990 Ft

Early Bird kedvezmény (40%) a 2019. május 12-ig leadott és 2019. május 14-ig kifizetett belépőjegyek esetén:

6 600 Ft

Partnereink egyedi, 70%-os kedvezményt biztosító áron szerezhetik be a jegyüket:

3 330 Ft

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Részletek

Dátum:
június 15
Időpont:
14:00 - 19:30
Összeg:
HUF10990
Esemény kategória:
Honlap:
https://meetanddream.hu/eloadasok-konyvek/treningek/a-nagy-paradigmavalto-nap/

Szervező

Meet and Dream

Helyszín

Hotel Arany Bárány
Széchenyi tér 1.
Zalaegerszeg, 8900
+ Google Térkép
Honlap:
http://aranybarany.hu/hu/

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)

%d blogger ezt szereti: