A Nagy Paradigmaváltó Nap

BD HD


Meet and dream

BD

azaz

The Big day

 

Bármennyire is elcsépeltnek tűnik, de ha ott leszel az előadáson, akkor minden esélyed megvan arra, hogy ez a nap legyen a Nagy Napod, életed hátralévő részének első napja. Mert ez a nap csakis rólad szól!

Miért mondom ezt?

Mert ezen a napon megmutatom neked, hogy milyen lehetőségeid, milyen esélyeid vannak a jövőre nézve. Átbeszéljük a „szentháromságot”, ami nélkül nem lehet kiteljesedni és boldog életet élni. Ez a szentháromság pedig nem más, mint az önbecsülés, az önismeret és az önbizalom.

 

Szó lesz az önbecsülésről, vagyis arról, hogy milyen embernek tartod magad.

 

Szó lesz az önismeretről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban a saját életedet élhesd és ne a mások által kijelölt utat járd.

 

Valamint szó lesz az önbizalomról. Elolvashatsz számtalan könyvet, részt vehetsz akárhány tréningen, de ha nincs meg a kellő önbizalmad, akkor nem leszel képes véghez vinni mindazt, amiről elméletben már tudod, hogyan és mit kellene tenned.

 

 

hD

azaz

high-definition

 

Miért HD? Mert ezen a napon nagyfelbontásban vizsgáljuk meg az életedet. A lehetőségeidet, az esélyeidet, a vágyaidat és a félelmeidet.

 

Szó lesz arról, hogyan ismerd fel a vágyaidat és a félelmeidet, ezek ismeretében hogyan változtasd meg a gondolkodásodat, majd ezt követően hogyan alakíts ki új szokásokat. Bármennyire is fájdalmas ezt mondanom, de jelenleg ott tartasz az életedben, ahol a jelenlegi tudásod alapján tartanod kell.  Ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy ne lennél elég jó a sikerhez, pusztán csak azt, hogy a jelenlegi tudásod még nem elég a mostaninál nagyobb mértékű sikerhez, boldogsághoz!

 

Tehát ha attól többet, jobbat, vagy csak mást akarsz elérni, mint ahol most tartasz, akkor tudnod kell, hogy ehhez mindenképpen változnod, változtatnod kell!

 

Bár nem mindenki ért egyet velem, de attól még bizonyított tény, hogy az életünk, a velünk történt események, sőt még mi magunk is a saját gondolataink eredménye, terméke vagyunk. Nem véletlenül született az a mondás, miszerint a szenilitás legbiztosabb jele, ha nap, mint nap ugyanazt tesszük, mégis más eredményt várunk.

Ha ugyanis más eredményt szeretnénk, akkor előbb változtatnunk kell a gondolkodásunkon, majd ennek alapján a szokásainkon és jutalomként megváltozik az életünk.

 

 

Tapasztalataink szerint annyira hatékony az előadás, hogy emiatt bátran vállaljuk a 100%-os elégedettségi garanciát. Amennyiben úgy érzed, hogy az előadás nem felelt meg az elvárásaidnak, úgy azt, az előadást követő 48 órán belül jelezheted nekünk írásban (e-mail), és mi haladéktalanul visszautaljuk neked a belépőjegyed árát.

Program

13.00 Kapunyitás, regisztráció, karszalagok átvétele

13.45 – 15.00 Előadások, első blokk

15.00 – 15.30 Szünet

15.30 – 16.45 Előadások, második blokk

16.45 – 17.15 Szünet

17.15 – 18.30 Előadások, harmadik blokk

Az előadások szünetében a VIP jeggyel rendelkezők számára a VIP büfé, ingyenesen áll a rendelkezésükre.

Előadások

Veszélyben az életed

 

A cím talán kissé bulvárosnak hat, de attól még sajnos igaz. A világ jelenleg iszonyatosan gyorsan változik, fejlődik. 5-10 év alatt szakmák szűnnek meg, új szakmák születnek. Soha nem tapasztalt technikai, technológiai, társadalmi változások történnek, ezért már régen nem igaz a mondás, hogy legyen egy jó szakmád, végezz el egy jó felsőfokú iskolát, tanulj meg egy nyelvet és akkor biztonságban lesz az életed.

A mai világban a legfontosabb készség, képesség a változásra való képesség, mert ez dönti el, hogy a haladás, a fejlődés a javunkat szolgálja-e, vagy a lemaradásunkat, leszakadásunkat okozza. A bevezető előadásban ezeket a technikai, technológiai, társadalmi változásokat, a jövőbeli túlélési esélyeinket fogjuk megvizsgálni.

 

A paradigmaváltás fontosságáról

 

A bevezetőben már említettem, hogy az életünket alapjaiban határozza meg, hogyan gondolkodunk, hogyan reagálunk a velünk történő eseményekre. Ha az életünk valamely területével nem vagyunk kellőképpen elégedettek, akkor abban nem érhetünk el addig változást, míg a gondolkodásmódunkat meg nem változtatjuk, azaz végbe nem megy a paradigmaváltás. Az életünkre nem az jelenti a legnagyobb veszélyt, ha valamit nem tudunk, hanem az, ha valamit rosszul tudunk.

 

Gondolatok az önismeretről

 

Az önismeret nem arról szól, hogy milyen embernek látjuk és írjuk le magunkat, hanem arról, hogy mennyire ismerjük a saját félelmeinket, saját vágyainkat. Bár sokan ezt zsigerből tagadják, de már több alkalomma bizonyított tény, hogy az emberek 100%-ban érzelmi alapon hozzák meg a döntéseiket. Márpedig a két meghatározó, döntéseinket befolyásoló érzelem a félelem és a vágy. A félelmek több ember életét nyomorították már meg, mint eddig bármilyen járvány vagy betegség. Ezért kiemelten fontos, hogy megismerjük rejtett félelmeinket, valódi vágyainkat is, mert ezek tudatosítása, majd kezelése az egyik legfontosabb feltétele a boldogságunknak, sikerünknek.

 

Gondolatok az önbecsülésről

 

Az önbecsülés a kiindulópontja annak, hogy milyen életet élünk. Ez dönti el, hogy milyen embernek tartjuk magunkat. Nem arról beszélek, amit kifelé, másoknak mutatunk, hanem amilyennek a lelkünk legmélyén látjuk magunkat. Önbecsülésünket nagyban befolyásolja, hogy a környezetünktől milyen visszajelzéseket kapunk, hogy mennyire rendelkezünk stabil értékrenddel, ami igazodási pontot jelent és ami megvédhet a külső hatásoktól. (pl. média, haverok, család, stb.)

 

Gondolatok az önbizalomról

 

Amíg az önbecsülés azt mutatja meg, hogy milyen embernek tartjuk magunkat, addig az önbizalom annak a fokmérője, hogy mire tartjuk képesnek magunkat. Ezért a megfelelően stabil és erős önbizalom alapvetően fontos a sikeres cselekvéshez. Ennek a megléte azért is különösen fontos, mert a környezetünkben a legtöbb ember úgy próbálja a saját önbizalmát megtartani, erősíteni, hogy közben másokét rombolja, tönkreteszi.

 

Hogyan alakítsunk ki új szokásokat

 

Bár ez a legtöbb ember számára nem nyilvánvaló, de mindnyájan a szokásaink rabjai vagyunk. Onnantól kezdve, hogy hogyan veszünk levegőt, melyik lábbal indulunk, egészen odáig, hogy hogyan reagálunk a környezetünkre, a velünk történt eseményekre. A jó hír ebben az, hogy minden szokás valamilyen tanulási folyamat eredménye. Ezeket a szokásokat (de nevezhetjük őket belső programoknak is) elsődlegesen a szüleink, illetve a szűkebb környezetünk hatására alakítottuk ki, vettük fel. Ha viszont minden szokás tanulás eredménye, akkor ez azt is jelenti, hogy minden szokás megváltoztatható, felülírható és számtalan új szokás is kialakítható. Ez persze soha nem egyszerű folyamat, hiszen az egyik alapvető szükségletünk a stabilitás, a biztonság szükséglete folyamatosan küzd majd az új szokások ellen. Ám, ha kemény munkával sikerül elérni a változást, akkor jutalmul az életminőségünk változása messze jobb eredményt hoz majd, mint azt a legmerészebb álmunkban képzeltük volna.

 

Egyedül nem megy

Nagyon gyakran érezzük úgy, hogy bár mindent megpróbáltunk, valamiért egyedül mégsem tudjuk elérni a kívánt eredményt. Úgy érezzük, egyedül nem megy és jó volna valakitől segítséget kérni. De kitől? Ilyenkor jó volna egy sazkember, egy támogató, egy coach. Ebben az előadásban arról lesz, hogyan is dolgozik egy coach, hogyan tud segíteni a problémáink megoldásában.

Meglepetés vendégek, előadók

Olyan közismert, közkedvelt emberek, akik a maguk területén kiemelkedőt alkottak. Arról fognak beszélni, hogyan lehet újrakezdeni, hogyan alakíthatjuk ki a megfelelő motivációnkat, hogyan lehetünk sikeresek, boldogok.

HELYSZÍNEK ÉS DÁTUMOK

 

Házigazda, előadó

Én2016

Dömötör István

Paradigmaváltás specialista / Renaissance man

Széleskörű képzettség, több mint 30 év gyakorlati tapasztalat

NLP

Kommunikáció

Marketing

Értékesítés

MLM

Személyiségfejlesztés

Életvezetés

Konfliktuskezelés

Szervezetfejlesztés

Közösségi aktivitás

Üzleti és életvezetési blog

Több mint150 ezer aktív és rendszeres olvasó a világ 84 országából

Közösségi oldalakon (Twitter, LinkedIn, Blog  stb.) rendszeres aktivitás, publikálás.

4 nagysikerű könyv:

Mindennapi motiváció

A párválasztás titkai

Boldogságkalauz

Online és offline hálózatépítés mesterfokon

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a 100%-os elégedettségi garancia?

Tapasztalataink szerint annyira hatékony az előadás, hogy emiatt bátran vállaljuk a 100%-os elégedettségi garanciát. Amennyiben úgy érzed, hogy az előadás nemfelelt meg az elvárásaidnak, úgy azt az előadást követő 48 órán belül jelezheted nekünk írásban (e-mail), és mi haladéktalanul visszautaljuk neked a belépőjegyed árát.

Hol és mikor lesznek előadások?

2020. február, március, április és május  hónapokban tartjuk az előadásokat. Ezen az oldalon megtaláljátok a pontos helyszíneket, mindenütt egységesen 13:00 h órakor lesz a kapunyitás, a regisztrációt 13:45 h órakor kezdjük.

Hol és hogyan tudok jegyet vásárolni?

A jegyvásárlásra kizárólag a www.meetanddream.hu weboldalunkon keresztül van lehetőség. A jegyet kétféle módon tudod megvásárolni: a jegyrendeles@meetanddream.hu címre küldött e-mailben, átutalásos fizetéssel. Az e-mailben tüntesd fel a kért darabszámot, a teljes nevét azoknak, akiknek a jegyet rendeled, azt az e-mail címet, ahová a számlát és az e-jegyet küldhetjük, illetve amennyiben kedvezményre vagy jogosult, úgy a promóciós kódot is, amit igénybe szeretnél venni a kedvezményhez. A másik lehetőség, hogy az oldalon található webáruházban közvetlenül vásárolod meg a jegyedet. Itt fizethetsz bankkártyával, vagy banki utalással.

Hogyan zajlik a jegyvásárlási folyamat?

Az e-mailben leadott rendelés beérkezését követően küldjük Neked a számlaszámot az utalandó összeg megjelölésével. Arra kérünk, hogy az utalást 72 órán belül teljesítsd, egyéb esetben a megrendelésed törlésre kerül. Az utalás jóváírását követő 24 órán belül megkapod a névre szóló e-jegye(ke)t PDF formátumban. FONTOS! Kérjük, hogy az elektronikusan kapott belépőjegyedet hozd magaddal a rendezvényre kinyomtatva is! Kérjük, hogy minden megvásárolt jegyhez egyenként nyomtasd ki a PDF formátumú jegyet is. Ezt a helyszínen be kell mutatnod és ennek ellenében kapod meg a tényleges belépőjegyet, illetve a rendezvény-karszalagot.

Bankkártyával tudok-e jegyet vásárolni?

Igen, a Paypal szolgáltatásán keresztül.

Hogyan tudok számlát igényelni? Hogyan tudom módosítani a korábban megadott számlázási adataimat?

A vásárlás során megadott adatok alapján állítjuk ki neked a számlát, amit PDF formátumban, e-mailben küldünk el részedre, a regisztrált e-mail címedre. Amennyiben tévesen adtad meg a számlázási adatait, úgy kérjük, hogy küldd el a megváltoztatandó számlázási adatokat számlád sorszámának megjelölésével a jegyrendeles@meetanddream.hu e-mail címre.

Jegyfoglalásra, vagy helyszíni fizetésre van-e lehetőség?

Sajnos nincs.

Van-e lehetőség a helyszíneken elővételben közvetlenül jegy vásárlására?

Jelen esetben csak a weboldalunkon keresztül van lehetőség jegyvásárlásra. Megértésedet előre is köszönjük!

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazolást az online jegyvásárlásról/ elvesztettem a visszaigazolásom?

Ebben az esetben kérjük, hogy ne kezdeményezz ismételt megrendelést, hanem fordulj bizalommal hozzánk a jegyrendeles@meetanddream.hu e-mail címen keresztül, segítségedre leszünk a megoldásban.

 

BELÉPŐJEGGYEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Ki kell-e nyomtatnom az online vásárolt belépőjegyemet?

Igen, kérjük, hogy az e-mailben kapott E-jegye(ke)t kinyomtatva hozd magaddal a rendezvényre! Amennyiben nincs nálad a belépőjegy a helyszínen, akármennyire is szeretnénk, nem fogunk tudni beengedni.

Mit tegyek, ha elvesztettem a belépőjegyeimet?

Kérjük, hogy az e-mailben kapott elektronikus belépőjegyedet, vagyis E-jegyet minden esetben őrizd meg, mert amennyiben nincs nálad a jegy az eseményen, nem fogunk tudni beengedni a rendezvényre. Ezzel kapcsolatos megértésedet előre is köszönjük! Elveszett jeggyel kapcsolatban kérjük keress bennünket a jegyrendeles@meetanddream.hu e-mail címen.

Amennyiben már megvásároltam a belépőjegyemet, de mégsem tudok elmenni, akkor van-e lehetőségem a jegy visszaváltására?

Legjobb szándékunk mellett sem tudunk erre lehetőséget biztosítani, előre is köszönjük az ezzel kapcsolatos megértésedet!

Más is felhasználhatja a belépőjegyet, vagy csak az, aki vásárolta?

A belépőjegyeket bárki felhasználhatja, személyazonosítás a beléptetés során nem történik. Fontos viszont, hogy egy belépőjeggyel csak egy résztvevő tud bejönni, így kérlek, hogy ügyelj arra, hogy E-jegyedet ne add ki másnak! Ha egy belépőjeggyel többször is megpróbálnak bejutni az eseményre, akkor csak az először érkező vehet részt a jeggyel a rendezvényen. Az ilyen típusú visszaélés esetére nem tudjuk vállalni a felelősséget, ezzel kapcsolatos megértésedet előre is köszönj

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)