Akció!

A Nagy Paradigmaváltó Nap (Győr 2019-06-16)

10 990 Ft 6 600 Ft Az ár az ÁFA összegét tartalmazza

2019. 06. 16. ETO Park Hotel Győr

Kapunyitás: 14.00

Előadások kezdete: 14.45

Az Ár tartalmazza

Az előadáson való részvételt

Az előadás jegyzetét

Ajándékcsomagot

 

Cikkszám: BDHD2019-2 Kategória: Címke:

Leírás

A Nagy Paradigmaváltó Nap (BD/HD)

Miért BD? Bármennyire is elcsépeltnek tűnik, de ha ott leszel az előadáson, akkor minden esélyed megvan arra, hogy ez a nap legyen a Nagy Napod (The Big Day), életed hátralévő részének első napja. Mert ez a nap csakis rólad szól!

Miért mondom ezt?

Mert ezen a napon megmutatom neked, hogy milyen lehetőségeid, milyen esélyeid vannak a jövőre nézve. Átbeszéljük a „szentháromságot”, ami nélkül nem lehet kiteljesedni és boldog életet élni. Ez a szentháromság pedig nem más, mint az önbecsülés, az önismeret és az önbizalom.

Szó lesz az önbecsülésről, vagyis arról, hogy milyen embernek tartod magad.

Szó lesz az önismeretről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban a saját életedet élhesd és ne a mások által kijelölt utat járd.

Valamint szó lesz az önbizalomról. Elolvashatsz számtalan könyvet, részt vehetsz akárhány tréningen, de ha nincs meg a kellő önbizalmad, akkor nem leszel képes véghez vinni mindazt, amiről elméletben már tudod, hogyan és mit kellene tenned.

Miért HD? Mert ezen a napon nagy felbontásban vizsgáljuk meg az életedet. A lehetőségeidet, az esélyeidet, a vágyaidat és a félelmeidet.

Szó lesz arról, hogyan ismerd fel a vágyaidat és a félelmeidet, ezek ismeretében hogyan változtasd meg a gondolkodásodat, majd ezt követően hogyan alakíts ki új szokásokat. Bármennyire is fájdalmas ezt mondanom, de jelenleg ott tartasz az életedben, ahol a jelenlegi tudásod alapján tartanod kell.  Ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy ne lennél elég jó a sikerhez, pusztán csak azt, hogy a jelenlegi tudásod még nem elég a mostaninál nagyobb mértékű sikerhez, boldogsághoz!

Tehát ha attól többet, jobbat, vagy csak mást akarsz elérni, mint ahol most tartasz, akkor tudnod kell, hogy ehhez mindenképpen változnod, változtatnod kell!

Bár nem mindenki ért egyet velem, de attól még bizonyított tény, hogy az életünk, a velünk történt események, sőt még mi magunk is a saját gondolataink eredménye, terméke vagyunk. Nem véletlenül született az a mondás, miszerint a szenilitás legbiztosabb jele, ha nap, mint nap ugyanazt tesszük, mégis más eredményt várunk.

Ha ugyanis más eredményt szeretnénk, akkor előbb változtatnunk kell a gondolkodásunkon, majd ennek alapján a szokásainkon és jutalomként megváltozik az életünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Nagy Paradigmaváltó Nap (Győr 2019-06-16)” értékelése elsőként
%d blogger ezt szereti: