MINDENNAPI MOTIVÁCIÓ

Ez a könyv nem egy inspirációs idézetgyűjtemény, hanem gyakorlati példák sokaságával segít abban, hogyan tudod fenntartani, illetve szükség esetén erősíteni a motivációdat az élet bármely területén. Megjelent nyomtatott formában, és elérhető PDF változatban is.

Mindennapi motiváció

Ez a könyv paradigmaváltó gondolkodásra hív téged a motiváció kérdéskörében. Megmutatja, hogyan tudod a motivációdat tudatosan alakítani, olyan irányba terelni, ami az életedet előre viszi és azt is, hogyan tudod kiiktatni azokat a negatív hatásokat, amelyek fékként vannak jelen az életedben és gátolnak téged a kiteljesedésben.

Bizton állíthatom, hogy ha elolvasod és végig gondolod a könyvben leírtakat, találsz majd olyan részeket benne, amelyek az aktuális élethelyzetedben segítenek téged abban, hogy kimozdulj a holtpontról és lendületet kapj a tovább lépéshez.

Könyvajánló

Engem mindig is izgatott, hogy mi hajtja, motiválja az embereket és mi valójában a motiváció. István könyve jól válaszolt a bennem lévő kérdésekre, tette ezt pont annyi tudományos ki-és betekintéssel, mint szórakoztatóan és nem mellékesen praktikus tanácsokkal is szolgál. Azt vettem észre, hogy ha elkezdem olvasni, akkor nem tudom abbahagyni és szívesen alkalmazom a mindennapokban is az olvasottakat. Pont megfelelő mélységben beszéli át a motiváció nem kis témakörét, teszi ezt emberközeli módon, melyet a szerző a saját példáinak a megosztásával hitelessé is tesz. Ajánlom mindenkinek, aki érthető és egyben gyakorlatias könyvet keres a saját motivációjának a feltárásához és/vagy újra megtaláláshoz.

Tartalomjegyzék

Mi a motiváció és miért fontos a motiváció?

Hogyan ismerjük fel és tegyük tudatossá a pozitív motivációinkat?

Motivációnk megőrzése a mindennapokban

„Elvesztettem a motivációmat!”
A pozitív motiváció szintjének csökkenése

Hogyan motiváljunk másokat?

Zárszó

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)