Ajándék a vírusveszélyes nehéz napokra

A mostani helyzetben kifejezetten fontos, hogy ne csak a testünket védjük a vírusoktól, de legalább annyira fontos, hogy a gondolatinkat is megvédjük a káros hatásoktól. Ráadásul ezek a káros hatásoknak a leggyakrabban mi vagyunk a „vírusgazdái”, tőlünk származnak és félelmek formájában támadnak. Ezek ellen csak tudatossággal, lehet védekezni. Nagyon fontos, hogy a megfelelő emberekkel kommunikáljunk és a megfelelő irodalmakat olvassuk.

Ebben szeretnék segíteni nektek egy olyan ajándékkal, hol a párkapcsolatokról és a motivációról szóló könyveim PDF változatának árából egy jelentős részt ajándékba kaptok tőlem, így azokat, jelképes, 210 Ft-os áron tudjátok beszerezni.

Miért pont ezt a két könyvet?

A mostani veszélyhelyzet hosszabb távon is fenn fog állni, hosszabb ideig össze leszünk zárva a szeretteinkkel és el leszünk zárva (fizikai értelemben), a barátainktól, kollégáktól. Ez nagyon sok családi krízist hozhat felszínre, ezek kezeléséhez nyújthat hasznos segítséget a Párválasztás titkai c könyv, ami messze nem csak párkeresőknek hasznos.

Ahogy az előbb írtam, ez a válság hosszabb ideig eltart majd, miközben egyre többen egyre több félelemmel szembesülnek majd, egyre többen látják majd sötéten a holnapot. Ezen időszakot úgy tudjuk a legkönnyebben, sok esetben előbbre lépve túlélni, ha megfelelő motivációt alakítanak ki a mára, a holnapra vonatkozóan. Ebben segíthet a Mindennapi motiváció c. könyv, ami nem egy idézetgyűjtemény.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram

Szólj hozzá!

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)

%d blogger ezt szereti: