Barion Pixel
Életvezetési tanácsadás,  Üzleti tanácsadás

Élvezd, amit csinálsz!

Többen kérdezik tőlem, hogy miért fontos, hogy lelkesedést is érezzünk a munkánk iránt, miért nem elég a magas fokú szakmai tudás?
Azért nem elég, mert a lelkesedés tulajdonképpen energia, mert a lelkesedés ragályos. Ha belegondolunk a saját életünkbe, akkor biztos számtalan példát találunk arra, hogy amikor olyan emberek társaságában voltunk, akik ŐSZINTE lelkesedéssel, élvezettel csinálták azt amit csináltak, akkor az hitelesebbé tette Őket számunkra. Aki lelkes, az szereti azt, amit csinál. S bár ez nem tudatos, de olyankor mindig azt az üzenetet közvetíti másoknak, hogy nagy valószínűséggel jó is benne. A lelkes ember tele van energiával és az emberek szívesebben keresik olyanok társaságát, akik lelkesek. Gondolj bele, melyik árusnál állsz sorba a piacon? Lehet picit hosszabb a sor, de akkor is odaállsz, ahol az eladó mosolyog, kedves és lelkes. Jobban érezzük magunkat abban az étteremben, ahol a pincér lelkesen és figyelmesen fogad bennünket. Bármivel is foglalkozz, ha lelkes vagy, akkor az emberek szeretni fognak ezért. A lelkesedésed átragad rájuk és veled örülnek majd.

Ha megnézitek a mellékelt videót, abban egy olyan zenekart láttok, akik nem csak zenélnek, de látható élvezettel játszanak a hangszereiken. Az énekkar nem egy begyakorolt koreográfiára mozog, hanem lelkesen, önfeledten táncol. Azt nem tudom megítélni, hogy szakmailag milyen zenészek, de azt jól látni, hogy a közönségre is átragad a felhőtlenül jó hangulat. Az ügyfelek, vásárlók ugyanígy viselkednek majd veled is, ha lelkes leszel.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram

Szóljon hozzá

Tetszett a blog? Kérlek mond el másoknak is! :-)

%d bloggers like this: